Kontakt

Kontakt

Max Frank ApS
Sporregatan 15
21377  Malmö
Sverige

Tel: +46 40-94 70 70
Fax: +46 40-94 70 24
info@maxfrank.dkE-mail to info@maxfrank.dk
www.maxfrank.dk

Velkommen til Max Frank ApS

Max Frank AB – næsten 50 års erfaring i armerede betonkonstruktioner

Max Frank AB blev grundlagt i 1964 (under navnet Rolf Dickman AB), og på programmet stod metaldele og indførelse af afstandsholdere i plast, et på markedet endnu ukendt begreb. Siden da har produktudbuddet udvidet sig betydeligt, og vi tilbyder idag innovative produkter indenfor fem forskellige områder: afstandsholdere, formteknik, armeringsteknik, vandtætning og bygningsakustik.

> > mere

Pecafil® hurtigform

Pecafil®

Formelement til konstruktion af fundamenter, plinte og udsparringer. Kan også anvendes som adskillelseslag mellem spuns og betonkonstruktion. Elementerne kan også tilpasses til anvendelse som beskyttelse mod vejrlig, støv og nysgerrige blikke.

 
 • NY: Speedies - den nye generation af afstandsholdere

  Speedies er den nye generation af afstandsholdere til armeringsnet i plader og fundamenter. Hastigheden, enkelheden og brugervenligheden gør det muligt at reducere byggeomkostningerne. Speedies står stabilt, ingen risiko for væltning og fordi de er større end maskerne i armeringsnettet giver de støtte uanset placering.
  > > mere

 • Nyt softwareværktøj for tværkraftdorne

  FRANK har udviklet Egcodorn software til planlæggere og ingeniører for hurtig og forenklet bestemmelse og dimensionering af tværkraftdorne
  > > mere

 
 
 • Øresundsbroen

  Øresundsbroen er den 16 kilometer lange motorvej og jernbane som går mellem Malmø og København og forbinder Sverige med Danmark. Her leverede Max Frank AB blandt andet Zemdrain® formdug og SynkoFlex.
  > > mere

Ladda ner

 

Nyheter

Mässor